Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sigtuna IF Innebandy

Följ

Sigtuna IF IBK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Sigtuna IF Innebandy
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Sigtuna IF Innebandy
Adress John Åkerlunds väg 10 A
Postadress 19331 Sigtuna
Telefon 08-592 560 60
E-post sigtunaif@telia.com
Orgnr 802491-5608
Swish 123 395 2124
Kontonr BG 736-4086

Om Sigtuna IF Innebandy

Sigtuna IF IBK är medlemsförening till alliansföreningen Sigtuna IF. Sigtuna IF är en anrik klubb med en mycket lång historia. Klubben bildades 1919 och ett flertal olika idrotter har genom åren bedrivits i klubbens regi.
Den om bildades till Alliansförening 2015 med tre medlemsföreningar: Sigtuna IF Innebandyklubb, Sigtuna IF Fotbollsklubb och Sigtuna IF Bordtennisklubb. Under 2018 har även Sigtuna IF Rugbyklubb tillkommit.

Sigtuna IF Innebandy har hela tiden haft en positiv utveckling och stadig tillväxt. I samband med att vi fick flytta in i den nya hallen på Prästängarna (måste vara en av de absolut bästa anläggningarna i området mellan Stockholm och Uppsala), har utvecklingen gått fort och vi har idag en verksamhet som erbjuder innebandy för alla som vill från att de är 5-6 år och uppåt, både på tjej och killsidan. Vi har även representationslag på både Herr och Dam.

Vår fina anläggning har också medfört att vi kunnat locka hit såväl superligalag såsom dam- och herrlandslaget till att lägga samlingar här och vi har regelbundet arrangerat delar av slutspelet i stockholmsserierna. Något vi vill utveckla vidare.

Vi är ca 80 ledare och 370 medlemmar spelar aktivt innebandy i klubben och säsongen 2021/2022 har vi drygt 15 lag anmälda till seriespel.

Vill du vara med? Välkommen att kontakta oss!